Når omgivelser, færdigheder og fordybelse betyder noget.

Gaula har igennem mange år ligget i top 3 af norske lakseelve. Elven er kendt for sin høje gennemsnitsvægt på laks og elvens styrke og skønhed gør den elsket af mange laksefiskere fra hele verden.

Frostfly vald ligger i den øvre del af elven ca. 80 kilometer fra mundingen og er i alt små 3000 meter fordelt på begge sider af elven. Det er et parti af elven som er meget velegnet for fluefiskeri med jævn fluestrøm fra top til bund.

Huset ligger midt på stykket på nordsiden og der er således kun et par minutters gang til elven. Ligesom man fra terrassen kan nyde synet af den smukke elv.

På nordsiden byder strækket på kendte pladser som Hindoien Pool, Long Pool og Bersvendsens nakke. Sydsiden indeholder The Hitch, Kochs Pool, Kulmo Stream, The Wall og Schaps Favorite.

Hvis natur, store laks og en rivende fluestrøm skal forenes med et glas rødvin på terrassen og svævende havørn i luften – så er et ophold på Frostfly lodge absolut et godt bud. Der er mulighed for at leje hele valdet og huset eller blot deltage på lige fod med andre.
Kontakt Kenny Frost på mail@frostfly.dk for at høre om mulighederne.